VOOR VVE

De kracht voor de VvE is de branchegarantie!

foto VvE

foto VvE

VvE Belang heeft voor haar leden exclusieve afspraken gemaakt met de AF-erkende schildersbedrijven, Nu OnderhoudNL-Garantie, zo ook met Schildersbedrijf Hagen van Berkel. Is uw VvE niet aangesloten bij VvE-Belang? Ook dan kunt u genieten van de voordelen van Schildersbedrijf Hagen van Berkel. Wij zijn een OnderhoudNL Garantie bedrijf, en hebben kennis van uitgebreide meetstaten, calculaties, meerjarenplanningen en heldere offertes tot aan gedetailleerde verftechnische adviezen door onze verfleveranciers zoals o.a. Sikkens en Sigma Wij nemen graag deze zorg verantwoord voor u uit en kunnen u als schilder in Tilburg en omstreken goed van dienst zijn.

Vakbekwaam ontzorgen door onze schilder is ook voor uw VvE weggelegd!

Bezoek onze speciale VvEwebsite op www.vveschilder.nl,u kunt daar direct een afspraak maken voor een offerte op maat.

De kwaliteit van het onderhoudswerk dat Hagen van Berkel bij een aangesloten VvE uitvoert, zal de Stichting OnderhoudNL-Garantie-erkenningsregeling door een onafhankelijk deskundige laten keuren. Daarmee krijgen VvE-leden optimale zekerheid dat hun appartementengebouw goed wordt onderhouden.

Met Schildersbedrijf Hagen van Berkel zijn VvE’s dus verzekerd van het beste resultaat en de beste garanties.

foto VvE

foto VvE

Hoe vraagt u voor uw VvE een offerte aan via OnderhoudNL-Garantie.nl

Wilt u gebruik maken van de garanties zoals VvE Belang ze opstelt en waar wij aan voldoen? U dient eerst uw VvE aan te melden op de website www.vvebelang.nl. Mocht u met u VvE geen lid zijn van VvE belang, dan kunt u uw offerte aanvragen via het 10 stappenplan.

Als u lid bent van VvE blang kunt u door middel van het 10 stappenplan uw offerte aanvragen op de website van VvE belang.In 10 stappen als VvE Belang lid naar gegarandeerd schilder- en onderhoudswerk:

  1. Bedrijf selecteren op www.af-erkend.nl met specialiteit ‘VvE Belang bedrijf’
  2. Offerte(s) aanvragen via de offertebutton
  3. Offerte(s) beoordelen
  4. Eventueel ‘conditiemeting’/’schouwing’ uit laten voeren (via STAF te bestellen voor € 205,- uitvoering door ?onafhankelijk Verf Advies Centrum)
  5. Uitvoerder kiezen en opdracht verstrekken
  6. Formulier ‘werk aanmelden’ ingevuld opsturen
  7. Werk laten uitvoeren
  8. Werk laten opleveren met formulier ‘opleveringskeuring VvE’ (brengt bedrijf mee) en deze ondertekenen
  9. Formulier ‘werk gereedmelden’ ingevuld opsturen

Na ontvangst van dit formulier wordt in overleg een eindinspectie door Verf Advies Centrum uitgevoerd, binnen 3 tot 6 maanden na oplevering. Uw VvE en wij als schildersbedrijf ontvangen allebei een rapport. Uiteraard geldt tijdens deze stappen dat u met vragen terecht kunt bij Stichting AF-Erkenningsregeling op het gratis telefoonnummer 0800 – 023 1412.

logo VvE

Werk aan- en gereedmelden voor VvE’s, aangesloten bij VvE Belang

U kunt hieronder de formulieren ‘werk aanmelden’ en ‘werk gereed melden’ downloaden. Het werk aanmelden gebeurt met het formulier ‘werk aanmelden’ door de VvE bij aanvang van het werk.

Het werk gereed melden gebeurt door de VvE via het formulier ‘werk gereed melden’.

Vervolgens zal er in overleg met het Verf Advies Centrum een afspraak worden gemaakt voor de eindinspectie, binnen 3 tot 6 maanden na oplevering.

Beide formulieren kunnen opgestuurd worden naar Stichting AF-Erkenningsregeling,
Antwoordnummer 10047, 2860 AG Waddinxveen.

U kunt ook mailen naar werkaanmelden@af-erkend.nl of naar werkgereedmelden@af-erkend.nl