HomeSCHILDER

SCHILDER

Hagen van Berkel uw Onderhoud NL erkende schilder in Tilburg

Op zoek naar een Erkende kwaliteitsschilder in de regio Tilburg en Breda dan bent u bij de Schildersbedrijf Hagen van Berkel op het juiste adres. Ruim 50 jaar ervaring in zowel particuliere, zakelijk en Vereniging van Eigenaren schilderwerken en dat alles met ons gedegen team van specialisten. Aangesloten bij de Koninklijke OnderhoudNL Garantie bedrijven. We bespreken altijd uw wensen vooraf en geven u een deskundig advies over kleur, toepassing en materiaalgebruik voot het beste resultaat. Uiteraard kunt u rekenen op een scala van hoogwaardige verven en kleuren voor zowel binnen- en buitenschilderwerk.

Vakkundig onderhoud aan uw bezit verlengt de levensduur, en reduceert op termijn de kosten aanzienlijk. Als een van de weinige geven wij dan ook standaard garantie op ons werk volgens de normen van OnderhoudNL Garantie voor de werkzaamheden welke wij bij u mogen afleveren, zo heeft u minimaal twee jaar garantie op buitenschilderwerk en maximaal 4 jaar garantie op binnen schilderwerk.

Afspraak is afspraak.

Kleur inspiratie

Ons advies reikt verder dan een kleurenstaal of een fotoboek. Onze kennis zorgt ervoor dat onderhoud intervallen gunstiger uitvallen, zodat u per saldo goedkoper uit bent. Ook kunnen met onze digitale fotokleurbewerking u direct het eindresultaat tonen zonder dat er een kwast aan te pas hoeft te komen.

Specifieke voordelen van Schildersbedrijf Hagen van Berkel als uw schilder

Gedegen advies over kleuren en materialen

Heldere offerte

Goedkoper door toepassing van onze kennis

Vooraf Digitale fotokleurbewerking

Meerjarenplanning (MJOP)​

AF-Erkenning

Minimaal 2 jaar garantie binnen schilderwerk

Maximaal 4 jaar garantie buitenschilderwerk

Budgetbeheersing

Meerjarenplannen