HomeOVER ONS

OVER ONS

Kiezen voor Schildersbedrijf Hagen van Berkel betekend kiezen voor
Ervaring, Erkend vakmanschap en Zekerheid.

Als u als particulier of als zakelijke opdrachtgever een schilder-,behanger- of glaszettersbedrijf zoekt, wilt u niet alleen vakbekwame mensen, maar ook de zekerheid dat het gekozen bedrijf zijn afspraken nakomt. Denk bijvoorbeeld aan een goed onderbouwde offerte zonder onaangename verrassingen, aan een planning die klopt en aan de afgesproken kwaliteit en garanties op materialen en arbeid. Kortom: u wilt zekerheid.

Gelukkig zijn er veel bedrijven die doen wat zij beloven. Maar welke zijn dat, waar kunt u die vinden en vooral: waaraan herkent u ze? Tot 1996 was het vanzelfsprekend dat iemand die het schilders-, glaszetters-, of behangersvak uitoefende, vakbekwaam was.

Met de versoepeling van de Vestigingswet in 1996, werd het een stuk moeilijker om ‘het kaf van het koren te scheiden’. Daarom heeft de Koninklijke Vereniging FOSAG reeds in 1995 de Erkennings-regeling opgericht.

Hier kunnen uitsluitend schilders- en afwerkingsbedrijven aan deelnemen die in het bezit zijn van alle vak- en bedrijfstechnische diploma’s. De deelnemende bedrijven worden 3-jaarlijks grondig geïnspecteerd en werken volgens leveringsvoorwaarden die zijn overeengekomen met de Vereniging Eigen Huis en de Consumentenbond.

Schildersbedrijf Hagen van Berkel uit Tilburg staat sinds 1965 bekend om zijn vakmanschap, degelijke vaklieden, heldere offertes en duidelijke afspraken.?Al onze medewerkers zijn in het bezit van de benodigde veiligheidspapieren zoals VCA-I, VCA-II, bedrijfshulpverlener en Ipaf, en worden geregeld bijgeschoold.?Zowel bij particulieren, bedrijven, instellingen, woningbouwverenigingen, aannemers, beheermaatschappijen als Verenigingen van Eigenaren.

Daarom kunnen wij met gepaste trots zeggen dat wij door deze vakbekwaamheid:

  • AF-Erkend GLASZETTER
  • AF-Erkend BEHANGER
  • AF-Erkend SCHILDER

En tevens als eerste bedrijf uit Tilburg het Specialisme Vereniging van Eigenaren van VVe-Belang mogen voeren.

U herkent Schildersbedrijf Hagen van Berkel aan deze logo`s;

logo af erkendlogo hagen van berkel

Maar bovenal herkent u ons aan vakmanschap en duidelijke spelregels.