ERVARING

Kiezen voor Schildersbedrijf Hagen van Berkel betekend kiezen voor
ervaring, erkenning, vakmanschap en zekerheid.

foto Jan van Besouwhuis Goirle foto Huis ter Heide

Zoekt u als particulier of als zakelijke opdrachtgever een schilder-, behanger- of glaszettersbedrijf? U wenst niet alleen vakbekwame mensen, maar ook de zekerheid dat het gekozen bedrijf zijn afspraken nakomt. Denk bijvoorbeeld aan een goed onderbouwde offerte zonder onaangename verrassingen, aan een planning die klopt en aan de afgesproken kwaliteit en garanties op materialen en arbeid. Kortom: u wilt zekerheid van uw schildersbedrijf, behanger of glaszetter.
Gelukkig zijn er veel bedrijven die doen wat zij beloven. Maar welke zijn dat, waar kunt u die vinden en vooral: waaraan herkent u ze? Tot 1996 was het vanzelfsprekend dat iemand die het schilders-, glaszetters-, of behangersvak uitoefende, vakbekwaam was.

Gelukkig zijn er veel bedrijven die doen wat zij beloven. Maar welke zijn dat, waar kunt u die vinden en vooral: waaraan herkent u ze? Tot 1996 was het vanzelfsprekend dat iemand die het schilders-, glaszetters- of behangersvak uitoefende, vakbekwaam was.

Met de versoepeling van de Vestigingswet in 1996, werd het een stuk moeilijker om ‘het kaf van het koren te scheiden’. Daarom heeft de Koninklijke Vereniging FOSAG reeds in 1995 de Erkennings-regeling opgericht.

Hier kunnen uitsluitend schilders- en afwerkingsbedrijven aan deelnemen die in het bezit zijn van alle vak- en bedrijfstechnische diploma’s. De deelnemende bedrijven worden 3-jaarlijks grondig geïnspecteerd en werken volgens leveringsvoorwaarden die zijn overeengekomen met de Vereniging Eigen Huis en de Consumentenbond.

Schildersbedrijf Hagen van Berkel uit Tilburg staat sinds 1965 bekend om zijn vakmanschap, degelijke vaklieden, heldere offertes en duidelijke afspraken. Al onze medewerkers zijn in het bezit van de benodigde veiligheidspapieren zoals VCA-I, VCA-II, bedrijfshulpverlener en Ipaf en worden geregeld bijgeschoold. We schilderen bij particulieren, bedrijven, instellingen, woningbouwverenigingen, aannemers, beheermaatschappijen en Verenigingen van Eigenaren.

Daarom kunnen wij met gepaste trots zeggen dat wij door deze vakbekwaamheid de volgende titels mogen voeren:

  • AF-Erkend GLASZETTER
  • AF-Erkend BEHANGER
  • AF-Erkend SCHILDER

We zijn tevens het eerste bedrijf uit Tilburg die het Specialisme Vereniging van Eigenaren van VVe-Belang mag voeren.

U herkent Schildersbedrijf Hagen van Berkel aan deze logo`s, maar bovenal aan vakmanschap en duidelijke spelregels.

logo af erkendlogo hagen van berkel