HomeDE WINTERSCHILDER

DE WINTERSCHILDER

Winterschilder Hagen van Berkel.?

De Winterschilder is al tientallen jaren een bekend begrip. De speciale Winterschilderpremies behoren tot het verleden, maar dat betekent geenszins dat u duurder uit bent!

Schildersbedrijf Hagen van Berkel uit Tilburg blijft ook in de winter graag actief. Daarom kunt u dan rekenen op extra scherpe kortingen. En wist u dat het BTW-tarief voor woningen ouder dan twee jaar verlaagd is naar 9%? Dat maakt het wel heel aantrekkelijk om het onderhoud van uw huis uit te besteden aan de professionele schilder.

Wij schilderen uitsluitend met A-merken, zoals Sikkens en Sigma. U kunt daardoor jarenlang rekenen op een optimaal resultaat. Schildersbedrijf Hagen van Berkel biedt u een warme korting op het uit te voeren binnenschilderwerk, deze korting heeft betrekking op het totaalbedrag, dus zowel op uren als materiaal. Deze aanbieding geldt voor VvE’s, bedrijven en particulieren in de periode van 15 november tot 15 maart.

Tevens is er een nieuwe website www.winterschildertilburg.nl waar u met al uw vragen omtrent binnenschilderwerk of buitenschilderwerk in de winterperiode terecht kunt. We zijn u er als schilder in Tilburg en omstreken graag mee van dienst.

afbeelding winterschilder

Daarom kunnen wij met gepaste trots zeggen dat wij erkend zijn door OnderhoudNL Garantie als: