Laatste Nieuws

De Winterschilder

logo winterschilder

De Winterschilder is al tientallen jaren een bekend begrip. De speciale Winterschilderpremies behoren tot het verleden, maar dat betekent geenszins dat u duurder uit bent!

Schildersbedrijf Hagen van Berkel uit Tilburg blijft ook in de winter graag actief. Daarom biedt hij u dan extra scherpe kortingen. En wist u dat het Btw-tarief voor woningen ouder dan twee jaar verlaagd is naar 6%? Dat maakt het wel heel aantrekkelijk om het onderhoud van uw huis uit te besteden aan de professionele SCHILDER.

Wij schilderen uitsluitend met A-Merken, zoals Sikkens en Sigma zodat u jarenlang gegarandeerd bent van een optimaal resultaat.
!–more–
Schildersbedrijf Hagen van Berkel geeft u een warme korting van 10% op het uit te voeren binnen schilderwerk, deze korting heeft betrekking op het totaalbedrag, dus zowel op uren als materiaal.

Deze aanbieding geldt voor VvE, bedrijf en particulieren in de periode van 15 november tot 15 maart.?Tevens is er een nieuwe website a title=”winterschilder tilburg” href=”http://www.winterschildertilburg.nl” target=”_blank”www.winterschildertilburg.nl/a waar u met al uw vragen omtrent binnen schilderwerk of buitenschilderwerk in de winterperiode terecht kunt.

nbsp;

site by Mic-Media